Teknologji

Ja cfarë ndodh me mushkëritë pas konsumit të 60 cigareve

Cdonjëri e di, se pirja e duhanit është shumë përcaktuese për gjendjen tonë fizike dhe shpirtërore.

Çfarë shfaqet në këtë video është se nuk duhet të kalojë shumë kohë që trupi juaj të jep shenja të dëmtimit nga pirja e duhanit. Shkencëtarët të një derri, tregojnë saktësisht se çfarë ndodh me njerëzi pas pirjes së vetëm 60 cigareve.

Një duhanpirës, mesatarisht konsumon rreth 20 cigare në ditë – që i bie rreth shtatë pako në javë.

Dëmi ju do të shihni më poshtë, është i barabartë me atë të që një duhanxhi mesatar “i shkakton” trupit të tij, vetëm një javë e pirjes së duhanit.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close