Lezhë, mësuesit pranohen në punë me vërtetim të pagesës së dritave

Kliko per me shume info

vertetim-pagese-dritaNje punonjese arketimesh ne zyrat e CEZ Shperndarje ne Lezhe humbi ndjenjat per shkak te mbingarkeses nga fluksi i larte i qytetareve ne sportele.

Situata u krijua pas urdherit te Drejtorise Arsimore per te gjithe mesuesit ne Lezhe qe brenda dites se hene duhej te depozitonin librezen me te gjitha faturat e paguara, ne rast te kundert rrezikojne te humbasin punen.

Kliko per me shume info

Kjo radhe e gjate, mbingarkesa dhe mungesa e sporteleve te mjaftueshme ka sjelle edhe reagimin e qytetareve qe prisnin per te paguar dhe te mesuesve qe prisnin per te marre vertetim se nuk jane debitor prane kompanise CEZ Shperndarje.abcnews

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here