Njesitë vendore kërkojnë referendum, KQZ jep vendim më 14 janar

Kliko per me shume info

kqzKomisioni Qendror i Zgjedhjeve do të shpallë më 14 janar, vendimin për njesitë vendore, që kërkuan prej saj, formularin për referendum.

Janë 129 njësi vendore që kanë bërë kërkesën dhe KQZ-ja ka nisur shqyrtimin e kërkesave të tyre për formularin-tip.

Kliko per me shume info

Ndërkohë, Partia Socialiste ka vendosur të ngrejë padi për 129 njësitë që kërkuan formularin për referendum.

Kërkesa e këtyre njesive vendore vjen pas pakënaqësive që shoqëruan ligjin për ndarjen administrative – territoriale të vendit.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here