Lajmi i fundit

Revista satirike “Charlie Hebdo” nga 45 mijë kopjo do printohet 1 milion

charlieTë mërkurën e ardhshme, Revista Satirike Charlie Hebdo do të publikojë jo pak por 1 milion kopjo. Gazeta francize “Le Monde” citoi avokatët e Charlie Hebdo që thanë se numri i ardhshëm do të ketë një rritje të menjëhershme dhe shumë të madhe të tirazhit. Aktualisht kjo revistë satirike javore qarkullonte në 45 mijë kopjo çka dukshëm tregon shifrat rekord. “Le Monde” dhe “France Televisions” lëshuan një deklaratë të përbashkët në të cilën ofruan ndihmën e tyre për vazhdimin e publikimit të revistës satirike.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close