Shqipëri-Itali ekipe të përbashkëta hetimi në luftën kundër terrorizmit

Kliko per me shume info

tahiri-alfano-655x356Lufta kundër terrorizmit ka bërë bashkë Shqipërinë dhe Italinë. Dy ministrant e Brendshëm Saimir Tahiri dhe Angelino Alfano kanë ndarë opinionin për të përforcuar kapacitetet në luftën kundër terrorizmit deri në ndërtimin e ekipeve të hetimit mes dy vendeve.

“Sot adresuam një çështje që është prioritare për ne dhe rajonin. Luftën e përbashkët kundër terrorizmit. Ngjarjet në Paris shpresoj ta kenë sjellë në qendër të vëmendjens çështjen e bashkëpunimit mes nesh në nivel dy palësh por edhe me BE për të adresuar të gjithë bashkë luftën kundër terrorizmit.

Kliko per me shume info

Shqipëruia ka një axhendë të ngjeshur në këtë pikëpamje, jo vetëm përsa i përket luftëtarëve që shkojnë nga Shqipëria pëer të luftuar në vendet e tjera.

Ndamë opinmione të përbashkëta për domosdoshmërinë për të përforcuar kapacitetin tonë në luftën kundër terortizmit deri në ndërtimin e ekipeve të përbashkëta të hetimit e cila është një prioritet i përbashkët“ tha Tahiri.

 

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here