Kosova - Rajoni

Ja kush janë 71 kosovarët e kërkuar nga INTERPOL-i (Foto)

kosoveOrganizata më e madhe ndërkombëtare policore në botë INTERPOL ka të futur në listën e saj rreth 71 kosovarë të dyshuar për krime të ndryshme.

Prej tyre 69 persona janë të gjinisë mashkullore dhe dy të tjerë janë femra.

Leme Xhema dhe Feride Ramadani janë dy femrat e vetme të cilat figurojnë në listën e personave të kërkuar nga INTERPOLI.

Por në këtë listë nuk figuron Lavdrim Muhaxheri i kërkuari kosovar për terrorizëm të luftës në Siri.

E në listën e Interpolit ka dhe të tjerë kosovarë por që kanë pasaportë serbe e që figurojnë në listën e personave të kërkuar si shtetas serbë në Serbi.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close