Ekonomia

Kontroll pasurisë së doganierëve

makina-doganaTe gjithë doganieret do te kalojnë ne një “site” kontrolli për pasurinë qe ata kane. Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurisë, ka nënshkruar një marrëveshje me Drejtorinë e Doganave, për t’i hapur rruge këtij kontrolli, i cili do te shtrihet ne çdo nivel punonjësi ne këtë administrate.
Ky kontroll ka për qellim qe te evidentoje doganieret e korruptuar, te cilët abuzojnë me detyrën, me qellim rritjen e përfitimet.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close