Ekonomia

Punimet në rrugë, bllokohet në fundjavë kalimi në Ibë

tuneli-tirane-elbasanAutoriteti Rrugor Shqiptar nëpërmjet një shkrese i ka kërkuar Drejtorisë së Policisë Rrugore në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, bllokimin  e qarkullimit të automjeteve në të dyja kahet e lëvizjes në rrugën Tiranë- Elbasan në fashtin Ibë , duke filluar nga ora 08.00 e mëngjezit të datës 17.01.2014 deri në orën 20.00 të mbrëmjes   së datës  18.01.2015, pasi Njësia e Menaxhit të Projektit të rrugës Tiranë- Elbasan së bashku me Kotraktorin që  po kryen punime ,gjatë dy ditëve do të kryejë punime për heqjen e masës shkëmbore dhe masivin e dheut që është  shumë pranë rrugës  ekzistuese.

Meqënëse ky proces duhet të kryhet  në kushte të larta sigurie  për shkak të rrezikshmërisë    që ai  mund të paraqesë për banorët e zonës  dhe përdoruesit e rrugës , Policia Rrugore në bashkëpunim me Patrullat e Përgjithshme të Policisë Rendit do të marrë masa për bllokimin e rrugës duke mos lejuar të qarkullojë në këtë aks rrugor asnjë automjet, si dhe nuk do të lejojë banorët që të lëvizën në zonën ku do  kryhen punime.

 

Policia e Shtetit bën me dije  të gjithë drejtuesit e automjeteve që kanë planifikuar të qarkullojnë në këtë aks rrugor gjatë fundjavës që lëvizja do kryhet nga rruga e Durrësit.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close