Shkodër, pretendohet se boja hiqet lehtësisht

Kliko per me shume info

shkNe Shkoder, boja hiqet lehtesisht nga gishti. Kjo konstatohet ne qendren e votimit 252, 253. ja qytetari qe ka votuar dhe ne gishtin e tij nuk dallohet me boja.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here