Numërohen gjysma e votave për partitë, PS e para, PD e dyta, më pas LSI dhe PDIU

Kliko per me shume info

numeriiiiiiiNumërohen rreth gjysma e kutive të votave për Këshillat Bashkiakë, thënë ndryshe votat për siglat e Partive.

Nga ky numërim kryeson Partia Socialiste, pas saj vjen PD dhe më pas LSI. Vota të konsiderueshme ka marrë edhe PDIU.

Kliko per me shume info

Deri tani jane numeruar 2570 qendra votimi nga 5301 te tilla ne gjithe vendin.

PS        194.802    
PSV91        10.211
FRD        13.767
PDIU            29.739
LSI        119.040
PDS        11.208
PDK        10.984

PD        135.676 Vota    
PR        22.884
PSD        10.737
PBDNJ        9.933

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here