Yahoo prezanton aplikacionin për video-mesazhe

Kliko per me shume info

google-aplikacionetLiveText është shërbimi më i ri dhe unik i Yahoo, i cili ua mundëson përdoruesve që të shkëmbejnë video-mesazhe me njëri-tjetrin. Shërbimi është thënë se tani është në dispozicion në tërë botën.

“Sot, ne jemi duke e lansuar Livetext nëpër botë, kështu që nuk ka rëndësi se ku jeni apo çfarë gjuhe flisni, ju mund të dërgoni video-tekst.

Kliko per me shume info

Sipas Yahoo, shërbimi mund të shkarkohet tani në të dyja platformat më të mëdha mobile, përkatësisht në Apple iOS dhe Google Android.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here