Sofia e re e “Zonë e Lirë” një vajzë me zemër të madhe, ja përse

Kliko per me shume info

sofia-rePas gjithë këtyre ngjarjeve të tmerrshme që po shohim e po dëgjojmë çdo sekond, ka edhe nga ato që kanë zemrën dhe shpirtin e mirë dhe që kërkojnë që shoqëria të ecë përpara.

‘Sofia’ e re e Çanit, një nga modelet e cila ka dal më shumë në pah prej pozicionit që ka marrë në emision “Zonë e Lirë”, duket se ka një shpirt të brishtë dhe një zemër të madhe.

Kliko per me shume info

Andonia Dobi është fotografuar duke ushqyer një qen rruge, nga fotografi që e ka zbuluar, Sonny K. Elson dhe sigurisht nuk vlen më pak nga fotot e tjera të seteve profesionale. Kjo foto flet më shumë se 1000 fjalë, zemërgjerësia dhe dashuria e saj për kafshët duket se është e madhe.

View post on imgur.com

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here