Ambasada amerikane: Bëhuni gati, Fondi për Inovacionin 2018 nis më 1 mars

Kliko per me shume info

Ambasada amerikane ka publikuar një njoftim sot për të interesuarit për programet e shkëmbimit me DASH: “Bëhuni gati pjesmarrës të programeve të shkëmbimit të Departamentit të Shtetit!

Fondi për Inovacion 2018 nis më 1 mars! Merrni pjesë për të fituar deri në 25,000 dollarë në mbështetje të projekteve të shërbimit nga pjesmarrës aktualë dhe të mëparshëm të programeve të shkëmbimit. A keni projektin e duhur? Mësoni më shumë: alumni.state.gov/aeif

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here