Stadiumet

Ekaterinburg Arena

Ekaterinburg Arena (Ekaterinburg)
Kapaciteti: 35,696

Ndeshjet dhe datat:

15 June 2018 17:00 – Egypt vs Uruguay – Group A
21 June 2018 17:00 – France vs Peru – Group C
24 June 2018 20:00 – Japan vs Senegal – Group H
27 June 2018 19:00 – Mexico vs Sweden – Group F

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu

Close
Back to top button
Close
Close