Ja çfarë ndodh në një minut në internet

Kliko per me shume info

Brenda një minute në botë ndodhi shumë gjëra. Përdorimi i rrjeteve sociale e ka bërë jetën më dinamike.

Por a e keni menduar se çka ndodhë brenda një minute në internet?

Kliko per me shume info

Lori Leësi dhe Officially CHadd kanë përpiluar disa të dhëna, ku ka treguar se çka ndodhë brenda një minuti në internet.

1 milionë njerëz kyçen në Facebook, 4.5 milionë video shikohen në Youtube, 41.6 milionë mesazhe dërgohen në Whatsapp dhe Facebook.

Po ashtu bëhen 3.8 milionë kërkime në Google. Për më shumë shiheni hartën grafike.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here