Gaz lotsjellëz gazetarëve në protestë, reagojnë Reporterët pa Kufij: Nëse doni BE-në….

Partia Demokratike deklaroi se sot Reporteret Pa Kufi reaguan ne lidhje me dhunen e ushtruar gjate protestes ku dhe gazetaret qe raportonin ishin pjese e saj! Te pakten dy gazetare perfunduan ne spital nje nga gazi helmues dhe nje nga dhuna policore per fajin e vetem se po pasqyronin protesten e opozites!

Kjo dhune ndaj qytetareve, gazetareve, ndaj fermereve, ndaj studenteve ndaj kujtdo qe eshte kunder duhet te marre fund! E kjo merr fund kur largohet ai qe ka 6 vite qe dhunon shqiptaret, Rama!

Kliko per me shume info

Me poshte reagimi:

Reporteret Pa Kufi i kerkojne autoriteteve shqiptare, te cilet shpresojne te hapin negociata me Bashkimin Europian, te mos perdorin dhune joproporcionale gjate protestave, ne menyre te vecante per reporteret te cilet mbulojne protestat!

loading...