Delvina arrin marrëveshjen, tërhiqet opozita e largohen materialet zgjedhore

Kliko per me shume info

Opozita dhe punonjës të Bashkisë Delvinë njoftojnë se kanë hequr dorë nga aksioni i sotëm, për reagimin e qytetarëve edhe militantëve të PD në rast të mos lirimint të ambjenteve te kinoteatrit, konkretisht KZAZ nr.87.

Anulimi i këtij aktiviteti ka ardhur për arsye se palët përkatëse kanë bërë marrëveshje për t’i larguar matërialet zgjedhore.

Kliko per me shume info

Ndërkohë, deri në këto momente nuk është marrë ende asnjë veprim konkret edhe rreth kinoteatrit ka forca policie të shtuar.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here