IKMT padit kryetarin e djathtë të Bashkisë së Lezhës

Kliko per me shume info

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka kallëzuar penalisht kryebashkiakun e djathtë të Lezhës, Frran Frokaj dhe drejtorin e Drejtorisë së Planifikimit të Territorit Sokol Toma.

Sipas IKMT, Frrokaj dhe Toma kanë dhënë leje për ndërtime të paligjshme përgjatë vijës bregdetare të Shëngjinit.

Kliko per me shume info

“Madje leje janë dhënë edhe për të ndërtuar në vende ku më parë janë prishur objekte të jashtëligjshëm nga IKMT. Këto veprime, hapur në kundërshtim me ligjin, të konstatuara nga IKMT përgjatë inspektimit të saj në territorin administrativ të Bashkisë Lëzhë, kanë cënuar rëndë interesin publik në këtë territor, mbarëvajtjen e sezonit turistik”, thotë IKMT në njoftimin e saj.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here