Përgjimet e reja/ Ja si sekretari i kryeministrit flet për tenderat me kompaninë …

Kliko per me shume info

Disa media në Maqedoninë e Veriut kanë publikuar përgjimet e bisedës mes Sekretarit të Përgjithshëm të qeverisë, Dragi Rashkovski dhe përfaqësuesve të kompanisë italiane “Leonardo”, në lidhje me tenderin për furnizim me radar të ri.

Në përgjimin e ri dëgjohet edhe zëri i drejtorit të atëhershëm teknik në M-Nav, Kliment Çupunjovski dhe i drejtuesit të Këshillit udhëheqës të kompanisë, Nikollçe Tasevski.

Kliko per me shume info

Çupunjovski, sipas materialit të përgjuar, i thotë Raskovskit se nuk mund të ketë raport për takimin me kompaninë “Leonardo”, sepse është kundër rregullave të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here