Sa persona kanë humbur jetën vetëm për një muaj në plazhet e Shqipërisë

Kliko per me shume info
woman enjoying the tropical rain

Duket se vera e këtij viti nuk ka nisur aspak mirë.

Deri më tani, vetëm 1 muaj, kanë vdekur 11 pushues vendas dhe të huja.

Kliko per me shume info

Shifra këto aspak favorizuese. Edhe pse rastet më të shpeshta kanë qënë ato të atakut kardiak tek viktimat në moshën 60-vjeç duke se nuk kanë munguar as mbytjet tek të rinjtë përmendim këtu rastin e 18-vjeçarit të mbytur në një nga plazhet e Lezhës apo 31-vjeçarit nga Skrapari, trupi i të cilit u gjet i mbytur në zonën e Currilave në Durrës, duke e përkeqësuar këtë edhe më shumë situatën mungesa e rojeve bregdetare.

Megjithatë të pakta nuk kanë qënë as rastet kur pushuesit kanë tentuar të mbyten.

Nga ana e saj zyra për mbrojtjen e konsumatorit bën përgjegjës institucionet qendrore dhe ato lokale për mungesën e rojeve bregdetare.

Më poshtë jnë të listuara të gjitha rastet të cilat kanë shënuar viktima.

RASTET

1. Mbytet i moshuari në Lezhë: 09 Korrik, 2019

2. Mbytet 70-vjeçari, pushues nga Bosnja në Plazhin e Durrësit:  08 Korrik, 2019

3. Mbytet turisti nga Gjermania në plazhin e Durrësit: 01 Korrik, 2019

4. Mbytet 18-vjeçari në Lezhë: 27 Qershor, 2019

5. Mbytet 31-vjeçari nga Skrapari në plazhin e Currilave në Durrës: 24 Qershor, 2019

6. Mbytet 75-vjeçari në Durrës: 24 Qershor, 2019

7. Mbytet pushuesja në Plazhin e Rin në Vlorë: 21 Qershor, 2019

8. Mbytet pushuesja 70-vjeçare në Vlorë: 17 Qershor, 2019

9. Mbytet 70-vjeçari nga Kosova në plazhin e Durrësit: 11 Qershor, 2019

10. Mbytet 86-vjeçari në Durrës: 11 Qershor, 2019

11. Mbytet 55-vjeçari në plazhin e Sarandës: 12 Maj, 2019/faxweb

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here