Voltana Ademi ankimon 30 qershorin në Gjykatën Kushtetuese

Kliko per me shume info

Kryebashkiakja në ikje e Shkodrës Voltana Ademi ankimon në Gjykatë zgjedhjet lokale të 30 qershorit.

Ditën e sotme ajo ka paraqitur në Gjykatën Kushtetuese një padi në emër të bashkive të Shqipërisë, një shoqatë e drejtuar prej vetë asaj, përmes të cilës kërkon që procesi i zgjedhjeve të 30 qershorit të mos njihet.

Kliko per me shume info

Kjo zgjidhje u propozua nga SHBA, në raportin e paraqitur një ditë pas zgjedhjeve të 30 qershorit.

Teksa e quajti të rregullt procesin zgjedhor, SHBA theksoi qartë dhe prerë se ata që ata që dëshirojnë të sfidojnë rezultatin e zgjedhjeve duhet të presin Gjykatën Kushtetuese, që të ngrihet.

Nga ana tjetër kjo Gjykatë nuk është funksionale

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here