Uncategorized

Mediu kritika Bashës: Duhet të heqë dorë nga kërkesa për largimin e Ramës

Kryetari i PR Fatmir Mediu nuk i kursen kritikat për Lulzim Bashën, i cili sipas tij duhet të heqë dorë nga kërkesa e panegociueshme, se nuk ulet me Edi Ramën në tryezë për dialog.

“Opozita duhet të reflektojë. Çështjet e emrave janë tërësisht të parëndësishme. Nëse ulemi si palë politike secila palë ka të drejtë kë mendon se është më efektive.

Mendoj se duhet të ulen ata që kanë përgjegjësi për të marrë vendimmarrje sesa aktorë dytësorë që mund të kthejnë dialogun politik në lojë të pavlefshme. Duhet të ulemi sa më parë në dialog.

Kryerepublikani është i mendimit që opozita duhet të ndryshojë kurs dhe të hartojë një plan të ri aksioni kur të përfshije edhe ndërveprimin me ndërkombëtarët.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close