Soft

Zgjidh një nga fotot dhe zbulo çfarë mendimi ke për familjen

Zgjidhni një figurë ku mendoni se cifti me fëmijën nuk janë familje. Përgjigja do ju tregojë se cili është koncepti juaj për familjen.

Figura 1

Ju nuk jeni personi më i orientuar për familjen. Me shumë mundësi jeni rritur pa figurën e babait. Në fotografi, duket se babai nuk është i interesuar për fëmijën që mban nëna për dore. Ju pëlqeni të ndihmoni të tjerët dhe të bëni ndryshime pozitive në jetën e tyre, por nuk jeni të sigurtë se çfarë është familja e vërtetë.

Figura 2

Ju jeni të vetëdijshëm se çfarë është një familje e vërtetë dhe për rëndësinë që ka. Familja jote është prioritet. Prindërit në këtë fotografi janë të fokusuar tek vetja: gruaja ka veshur një minifund dhe babai i injoron ato.

Ju besoni në lidhjet e forta dhe të qëndrueshme, në martesë të dashur dhe ambient të lumtur për të gjithë anëtarët e familjes.

Figura 3

Kjo fotografi tregon një familje të lumtur dhe të dashur, dy prindër të dashuruar që kujdesen për fëmijën e tyre. Nëse ju besoni se kjo familje është false, ju mund të keni pësuar ndonjë sëmundje psikologjike, ndoshta për shkak të një jete me familje jofunksionale.

Nëse njëri prej prindërve tuaj ka qenë i alkoolizuar, përdorte drogë ose kishte sëmundje mendore, mendja juaj mund të kujtojë çfarë keni përjetuar dhe prandaj mendoni se kjo familje është false.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close