Lista/ Mbyllet votimi për kandidatët e degës së Vlorës, kush janë 19 të përzgjedhurit

Aktualitet
Lista/ Mbyllet votimi për kandidatët e degës së Vlorës,

Në degën e Vlorës është mbyllur procesi për votimin e 19 kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike.

Vetë PD e këtij qarku njofton se në në proces kanë marrë pjesë 892 votues ose rreth 62% e anëtarësisë, nga 1500 demokratë në total.

Njoftimi i plotë:

Përfundon procesi i votimit për konfirmimin e kandidatëve në Degën Vlorë.

Mirënjohje të thellë për pjesëmarrjen e jashtëzakonshme në këtë proces të anëtarëve të Partisë.

Mirënjohje për grupin e punës për organizimin e një procesi model.

Në përfundim të dhënat e votimit janë si më poshtë:

Numri i anetareve me të drejtë vote: 1500 anëtarë.

Pjesëmarrja në votime: 892 anëtarë ose 59,5 %.

Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

Alta Haluci

Atird Hoxha

Bujar Leskaj

Edmond Fetahu

Eneida Vera

Eremal Arapi

Fation Veizaj

Hysni Sharra

Ilva Lamaj

Juliana Xhindoli

Kreshnik Alimerko

Liljana Elmazi

Lorenc Danaj

Martin Gega

Nada Daullja

Nadire Meçorapaj

Piro Ahmetaj

Saemira Shaska

Vullnet Karalliu

Procesi i brendshëm përfundoi! Demokratët e Vlorës janë bashkë dhe në aleancë edhe me qytetarët e ndershëm të Vlorës do të mundin të keqen dhe do ti sigurojnë fitoren e thellë Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 Prillit 2020.

ME TE LEXUARAT