Riatdhesimi i familjeve shqiptare nga Siria, Edi Rama dhe Blendi Çuçi shkojnë në Liban(VIDEO)

Aktualitet

Riatdhesimi i familjeve shqiptare nga Siria, Edi Rama dhe Blendi

5 gra dhe 3 fëmijë shqiptarë që qëndronin në kampin Roj të Sirisë do të riatdhesohën ën Shqipëri. Lajmi u bë i ditur nga një gazetar i NBC-së ditën e sotme, i cili publikoi edhe fotografitë e familjeve shqiptare.

Ndërkohë kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi ndodhen në Liban, ku po ndjekin nga afër operacionin për riatdhesimin e grave dhe fëmijëve shqiptarë.

Njoftimi

Për operacionin e shpëtimit nga kampi i ferrit në Al Hol dhe kthimit të fëmijëve e grave të tjera në Atdhe 5 gra dhe 14 fëmijë shqiptarë nga kampet e vdekjes në Siri, nesër në Shqipëri, falë një operacioni të gjatë e të ndërlikuar inteligjence në terren dhe ndihmës së paçmueshme të gjeneralit Abass Ibrahim #Faleminderit #Shukran #SkaKohëPërPushim

ME TE LEXUARAT