SPAK zbarkon në hipotekën e Tiranës, ekzekutohen tre urdhëra arresti

Aktualitet

SPAK zbarkon në hipotekën e Tiranës, ekzekutohen tre urdhëra

Prokuroria e Posacme SPAK dhe policia e shtetit kanë zhvilluar një aksion ne zyrat qendrore te hipotekës në Tiranë.

Mesohet se aty jane kryer kontrolle ne disa zyra dhe sekuestrim dokumentesh ne lidhje me disa ceshtje pronash.

Burime te policise thone se janë dhënë disa urdhëra ndalimi nderkohe qe deri tani janë ekzekutuar 3 prej tyre.

Dyshimet janë se kanë falsifikuar dokumente për pronat dhe kanë marrë para.

Konkretisht akuzat per te cilat po kryhen hetimet jane per korrupsion dhe falsifikim dokumentesh.

ME TE LEXUARAT