U pretendua se i kanë vjedhur banesën në Gjir të Lalëzit, reagon kreu i SPAK: Lajm i sajuar

Aktualitet

U pretendua se i kanë vjedhur banesën në Gjir të

Ditën e sotme, kreu i SPAK, ka reaguar për lajmin se i kanë vjedhur banesën në Gjir të Lalëzit, Kraja në fjalën e tij tha se i gjithë lajmi është i pavërtetë, pasi banesa e tij nuk ka qenë asnjëherë viktimë e grabitjes. Sipas tij, lajmi i publikuar është i pavërtetë dhe se është sajuar për të goditur SPAK.

“Nuk më është vjedhur banesa, as këto ditë dhe as më pare. Lajmi i sajuar për të goditur SPAK dhe integritetin e institucionit”, tha Kraja./Reporttv

ME TE LEXUARAT