Sulm i armatosur, ekzekutohet gazetari

Bota

Sulm i armatosur, ekzekutohet gazetari
Një gazetar u vra sot në shtetin jugor meksikan të Oaxaca, thanë Reporterët pa Kufij dhe disa organizata lokale joqeveritare.

Gustavo Sanchez u vra nga persona të panjohur që hapën zjarr, teksa po lëviznin me motor. Sanchez është gazetari i dytë i vrarë në Meksikë që nga fillimi i vitit.

Meksika konsiderohet si një nga vendet më të rrezikshme në botë për gazetarët, pasi numëron rreth 100 të vrarë vrarë që nga viti 2000, prej të cilave 7 vetëm në vitin 2020.
Një gazetar u vra sot në shtetin jugor meksikan të Oaxaca, thanë Reporterët pa Kufij dhe disa organizata lokale joqeveritare.

Gustavo Sanchez u vra nga persona të panjohur që hapën zjarr, teksa po lëviznin me motor. Sanchez është gazetari i dytë i vrarë në Meksikë që nga fillimi i vitit.

Meksika konsiderohet si një nga vendet më të rrezikshme në botë për gazetarët, pasi numëron rreth 100 të vrarë vrarë që nga viti 2000, prej të cilave 7 vetëm në vitin 2020.

ME TE LEXUARAT