Drejtonte rrjetin e trafikut të drogës, arrestohet 89-vjeçarja

Bota

Drejtonte rrjetin e trafikut të drogës, arrestohet 89-vjeçarja

Janë arretuar tre shtetas spanjoll në Portugali, nën akuzën e trafikut të drogës.

Mes të arrestuarve është një grua 79-vjeçare, e identifikuar nga hetuesit si drejtuesja e dyshuar e rrjetit të trafikut të drogës.

Pas dëshmisë së saj u arrestuan dhe të tjerët, dy burra të moshës 26 dhe 60 vjeç, banorë të Alicante dhe Blanes (Girona).

Anëtarët e grupit, të cilët kishin krijuar një kompani në Portugali për të justifikuar marrjen e kontejnerëve ku fshihnin drogën, vizituan Spanjën duke kërkuar grupe të tjera kriminale të interesuara në shitjen e mëvonshme të substancës narkotike por aty u zbuluan nga policia që i përgjonte prej kohësh.

 

ME TE LEXUARAT