Çfarë ndodh me flokët tuaj kur pini kafe

Bota

Çfarë ndodh me flokët tuaj kur pini kafe

Shumica prej nesh ka menduar për ta lënë kafenë në një moment të jetës. Por duhet të dini se kafeja ofron një sërë përfitimesh dhe mund të bëjë më tepër, sesa t’ju ndihmojë të ngriheni nga shtrati në mëngjes.

Ndihmon në rritjen e flokëve

Çfarë ndodh me flokët tuaj kur pini kafe

Nëse doni t’i rrisni flokët më shpejt, pirja e një filxhani kafeje në ditë mund t’ju ndihmojë në këtë proces. Ndihmon gjithashtu qelizat e flokëve në prodhimin e më shumë përbërjeve organike që ndihmojnë flokët kur janë në fazën aktive të rritjes.

Iu rikthen flokëve shkëlqimin e tyre

Çfarë ndodh me flokët tuaj kur pini kafe

Nëse aplikimi i serumeve dhe zbutësve të flokëve mund t’ju ndihmojnë për flokët e pashëndetshëm, sigurojnë rezultate të përkohshme. Kafeja ju je jetë flokëve pasi kafeina nxit qarkullimin e gjakut.

Forcon flokët

Çfarë ndodh me flokët tuaj kur pini kafe

Kafeja mund t’ju forcojë flokët. Nxitja e qarkullimit të gjakut parandalon që gjëndrat e flokëve të dobësohen, duke parandaluar rënien dhe duke i bërë më të fortë.

Ju jep volum

Çfarë ndodh me flokët tuaj kur pini kafe

Për shkak se kafeina përmirëson rrjedhën e gjakut, ajo gjithashtu ndihmon që flokët të bëhen më të trashë dhe më të plotë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ME TE LEXUARAT