I shkaktoi humbje prej 4 miliardë dollarë pasi hoqi shishet nga tavolina, Coca-Cola i përgjigjet Ronaldos

Bota

I shkaktoi humbje prej 4 miliardë dollarë pasi hoqi shishet nga

Coca-Cola ka insistuar që ‘të gjithë kanë të drejtë për preferencat e tyre të pijeve’ pasi Cristiano Ronaldo hoqi dy shishet e tyre nga një konferencë shtypi në Euro2020.

36-vjeçari i fiksuar pas shëndetit u ndje i ofenduar pasi pijet e gazuara u vendosën para tavolinës së tij përpara një interviste dje – kështu që ai i largoi ato dhe u tha tifozëve që ‘të pinin ujë’ në vend të tyre.

Tani, firma e pijeve miliarda dollarëshe – e cila sponsorizon turneun – është përgjigjur, duke pranuar në mënyrë të prerë se të gjithë kanë ‘shijet e tyre.

‘Lojtarëve u ofrohet ujë, së bashku me Coca-Cola dhe Coca-Cola Zero Sugar, pas mbërritjes në konferencat tona për shtyp,’ shtoi një zëdhënës.

Kujtojmë se gjesti i largimit të shisheve Coca-Cola nga tavolina i shkaktoi një dëm në bursë prej 4 miliardë dollarë kompanisë së pijeve freskuese

ME TE LEXUARAT