Marrëdhënia e shkëlqyer mes Princeshë Dianës dhe Princ Filip, zbulohen letrat mes tyre: “I dashur baba…”

Bota

Marrëdhënia e shkëlqyer mes Princeshë Dianës dhe Princ

Pak ditë më parë Princ Filip ndërroi jetë dhe tani mediat britanike shkruajnë vetëm për të. Një artikull i dedikohet atij dhe nuses së djalit të tij, të ndjerës Princeshë Diana. Mësohet se marrëdhënia mes tyre ka qenë shumë e mirë dhe shpesh kanë shkruar letra.

Më letrat e publikuara, vihet re se Diana i drejtohet me fjalët: “baba i dashur”.

Ndërsa Duka i Edinburgut shkruante: “Nuk aprovojmë që njëri nga ju të ketë lidhje jashtëmartesore. Charles, në një pozicion të tillë u tregua budalla duke rrezikuar gjithçka për Camillën.

Marrëdhënia e shkëlqyer mes Princeshë Dianës dhe Princ

Ne kurrë nuk mund ta imagjinonim se do të linte për të. Askush me logjikë nuk mund të të lërë ty për Camillën. Një gjë e tillë kurrë nuk na ka shkuar në mendje”.

Mësohet se letrat mes tyre nisën nga qershori i vitit 1992 dhe vazhduan deri në dhjetor të atij viti. Duka i Edinburgut i shkruante nuses së tij çdo ditë dhe ajo i përgjigjej duke e quajtur atë “baba i dashur”.

ME TE LEXUARAT