Mbyllen hetimet për vrasjes e 20-vjecares në Greqi, Babis e ka kryer krimin i vetëm

Bota

Mbyllen hetimet për vrasjes e 20-vjecares në Greqi, Babis e ka kryer

Kanë përfunduar hetimet për vrasjen e Caroline Crouch në maj të këtij viti në Greqi. Autoritetet përkatëse, shkruajnë mediat greke, kanë arritur në përfundimin se në Babis Anagnostopoulos e ka kryer krimin i vetëm, pa asnjë bashkëpunëtor.

Mediat fqinje shkruajnë se nga hetimet e fundit të verifikimit të telefonit dhe llogarisë bankare, prokurorët nuk arritën të nxjerrin provë të re. Sipas hetuesve, nuk u gjet asnjë që të kompromentojë një tjetër të dyshuar në krimin munstruoz.

Mbyllen hetimet për vrasjes e 20-vjecares në Greqi, Babis e ka kryer

Ndërsa lishur me llogarinë bankare, u vu re se shpenzimet e vetme të familjes së vogël, kanë qenë për shpenzimet e shtëpisë. Krimi ndodhi në maj të këtij viti, ku Babis pa mëshirë mbyti bashkëshorten e tij, Carolina. Ata kanë një vajzë, Lydia, 2-vjeç, e cila është nën kujdesin e gjyshërve të saj nga ana e nënës.

ME TE LEXUARAT