Mrekulli në brigjet japoneze, shihen dy orka të bardha duke notuar

Bota

Mrekulli në brigjet japoneze, shihen dy orka të bardha duke notuar

Vëzhguesit e balenave në brigjet e Japonisë mezi u besonin syve kur panë dy orka të bardha shumë të rralla në të gjithë botën, që notonin së bashku si pjesë e së njëjtës tufë.

Mrekulli në brigjet japoneze, shihen dy orka të bardha duke notuar

Orkat u panë më 24 korrik në ngushticën Kunashirskiy, midis ishujve veriorë Hokkaido dhe Kunashir.

Mrekulli në brigjet japoneze, shihen dy orka të bardha duke notuar

Mai, një prej vëzhguesve, tregon se një prej orkave ishte më e moshuar me lëkurë pak më të errët, ndërsa tjetra ishte më e re dhe plot me shenja gërvishtjesh./a2cnn

ME TE LEXUARAT