Pa shtëpi, banorët e Varybobi në Greqi mbushin parqet, ja çfarë la pas zjarri (Video)

Bota

Pa shtëpi, banorët e Varybobi në Greqi mbushin parqet, ja

Në dy ditë zjarr, pasojat në Greqi janë shumë të mëdha. Banorët e Varybobi kanë nisur të llogarisin dëmet që zjarri masiv i shkaktoi, duke përfshirë banesën dhe makinat.

Shumë prej tyre tani janë rrugëve, pasi nuk kanë vend ku të qëndrojnë.

Kujtojmë se nga zjarri fatal, u dogjën jo vetëm shtëpi, por edhe pisha, ferra dhe toka.

Fatmirësisht nuk u dëmtua asnjë banor. Zjarrëfikësit në këtë zonë kanë qëndruar në gatishmëri, duke neutralizuar situatën.

ME TE LEXUARAT