Përhapet në disa fshatra zjarri në Greqi, digjen 150 shtëpi, sigurohet jeta e banorëve

Bota

Përhapet në disa fshatra zjarri në Greqi, digjen 150 shtëpi,

Rëndohet situata e zjarreve në Greqi. Mësohet se vatrat e zjarrit janë përhapur në disa fshatra si Kalamoundi, Kourlouli dhe Skepasti. Mediat bëjnë me dije se në komunën MAntoudi në Evia, janë djegur 150 shtëpi, ndërsa rreziku ende nuk ka mbaruar.

Sipas zyrtarëve lokal, flakët e zjarrit janë bërë të pakontrollueshëm.

Përhapet në disa fshatra zjarri në Greqi, digjen 150 shtëpi,

Në terren janë 95 zjarrëfikës, 35 automjete, dy avionë dhe 1 helikopter. Mediat kanë treguar se banorët janë të sigurt dhe janë evakuuar në familjarët e tyre.

ME TE LEXUARAT