Përmbytje masive në Londër, në rrezik bizneset, ja paralajmërimi i meteorologëve (Foto)

Bota

Përmbytje masive në Londër, në rrezik bizneset, ja

Këtë të dielë, shirat e rrëmbyeshëm kanë goditur Londrën, duke përmbytur qytetin.

Përmbytje masive në Londër, në rrezik bizneset, ja

Sipas meteorologëve, shira të rrëmbyeshëm pritet të ketë dhe gjatë të hënës.

Përmbytje masive në Londër, në rrezik bizneset, ja

Përmbytje masive në Londër, në rrezik bizneset, ja

Autoritetet kanë këshilluar qytetarët që të shmangin lëvizjet e panevojshme dhe të qëndrojnë në shtëpi, ndërsa kanë paralajmëruar se disa biznese rrezikojnë të përmbyten, me shira që pritet të mbërrijnë deri në 55 mm.

Përmbytje masive në Londër, në rrezik bizneset, ja

Kujtojmë që ditët e fundit, Evropa Perëndimore është goditur nga përmbytje të shumta.

ME TE LEXUARAT