Shqiptarët “hiqen” si policë në mes të Italisë, ndezin sirenat dhe...

Bota

Shqiptarët “hiqen” si policë në mes të

Policia italiane vendosi më pranga dy shtetas shqiptarë. Ata akuzohen për posedim të sinjalistikave të falsifikuara të policisë dhe sirenave.

Shqiptarët e moshës 26 dhe 34 vjeç udhëtonin në rrugët e Teverolas me një makinë tip “Benz” me targa shqiptare, me një sirenë policie ndezur.

Makia u sekuestrua si provë materiale.

ME TE LEXUARAT