Erdogani falenderon vendet që e ndihmuan në situatën e vështirë me zjarret, mes tyre dhe Shqipëria

Kosovë&Rajon

Erdogani falenderon vendet që e ndihmuan në situatën e

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan ka falenderuar të gjitha vendet që ofruan ndihma për Turqinë, e cia ndodhet në pushtetin e flakëve.

Po ashtu, mes vendeve që Erdogan falenderon për mbështetjen e ofruar në këto ditë të vështira është edhe Shqipëria.

Erdogani falenderon vendet që e ndihmuan në situatën e

“Në emër të popullit tim, dua të falënderoj të gjitha vendet miqësore dhe organizatat që kanë shprehur mbështetjen, dëshirojnë që së shpejti të bëhen mirë, ngushëllime, dhe kanë deklaruar se janë të gatshëm të ndihmojnë dhe dërgojnë ndihma në luftën tonë kundër zjarreve në pyje. Shpresojmë që sa më shpejt ta tejkalojmë këtë proces të vështirë.

Në emër të vendit tim, dua të falënderoj presidentin e Can Azerbajxhanit, mikun tim të dashur Ilham Aliyev, presidentin rus Vladimir Putin, kryeministrin spanjoll Pedro Sanchez, i cili nuk kursente mbështetjen e tyre që nga momenti i parë.

Dua të shpreh mirënjohjen time për Emirin e Katarit Sheikh Temim, presidentin kroat Zoran Milanovic dhe presidentin ukrainas Volodimir Zelenski për solidaritetin e tyre të fortë.

 

ME TE LEXUARAT