Krushqit dhe nuset u vranë në ditën e dasmës, njihuni me historinë e trishtë të fshatit në Kosovë (Video)

Kosovë&Rajon

Krushqit dhe nuset u vranë në ditën e dasmës, njihuni me

Njihuni me historinë e trishtë dhe të pazakontë që ka ndodhur në fshatin Pleshinë në Ferizaj. Mediat kosovare kanë trasmetuar historinë e “varreve të krushqve”.

Një nga banorët e fshatit, Rexhep Hoxha për mediat ka rrëfyer se si në ditën e dasmës janë vrarë krushqit ndërmjet vete, por edhe nuset!

Ai ka treguar se si i kanë parë pjesët e trupit të tyre. Por, ai thekson se ky fshat nuk duhet të njihet vetëm për historinë e trishtë, por edhe për trashëgimitë kulturore./ATV

ME TE LEXUARAT