Të akuzuar për krime kundër njerëzimit, Thaçi, Veseli, Selimi dhe Krasniqi sot para Speciales

Kosovë&Rajon

Të akuzuar për krime kundër njerëzimit, Thaçi,

Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rezhep Selimi dhe Jakup Krasniqi do dalin sot për herë të shtatë përballë Gjykatës Speciale. Këtë të martë do zhvillohet seanca për ecurinë e çështjes kundër këtyre të fundit.

Mediat kosovare shkruajnë, duke cituar njoftimin në kalendarin e Dhomave të Soecializuara, se konferenca do mbahet në orën 14:30. Ndërkohë kujtojmë se Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rezhep Selimi dhe Jakup Krasniqi morën akuzën një vit më parë, në tetor.

Të akuzuar për krime kundër njerëzimit, Thaçi,

Mbi ish- eprorët e UÇK-së rëndon akuza për krime kundër njerëzimit, gjatë kohës së luftës.

ME TE LEXUARAT