Revoltohen gazetarët na Kosova! Rama: Me mua kur të doni, por kancelarja ç'faj ju ka

Politikë

Revoltohen gazetarët na Kosova! Rama: Me mua kur të doni, por

Mbyllja e konferencës për shtyp mes kryeministrit Edi Rama dhe kancelares Angela Merkel ka sjellë revoltimin e gazetarëve nga Kosova që kishin ardhur për të ndjekur këtë event.

Gazetarët nga Kosova u revoltuan dhe ngritën zërin pasi nuk iu dha mundësia për pyetje. Në pamundësi të kohës, Rama i tha atyre se më të mund të flasin kur të duan, por kancelarja nuk u ka asnjë faj.

"Me mua kur të doni, por kancelarja ç'faj ju ka", tha Rama

 

 

 

ME TE LEXUARAT