Vatra e Gjirit të Gramës i afrohet Llogarasë, vazhdon rreziku nga zjarri në Dukatin e Ri dhe Pashaliman

Politikë

Vatra e Gjirit të Gramës i afrohet Llogarasë, vazhdon rreziku nga

Situata e zjarrit në Karaburun paraqitet më qetë. Pas një luftë të gjatë një ditë më parë, duket se flakët janë neutralizuar, por puna vijon për fikjen totale. Kujtojmë se dje shtëpitë në fshatin Dukat i Ri ashtu dhe në Pashaliman ishin në rrezik, ndërsa vatrat në këto zona vazhdojnë të jenë aktuale.

Në ditën e 9 të zjarreve, shqetësuese janë vatrat që janë ndezur mbas malit të Karaburunit mbi gjirin e Gramës ku janë shfaqur vatra zjarri të cilat mund të shkojnë në Llogara. Zjarrëfikëset kanë shkuar në vendin në fjalë, për të parandaluar përhapjen e fjalëve, ndërsa pritet ndërhyrja e helikopterëve.

 

ME TE LEXUARAT