Vijon mbledhja në selinë blu, Grupi i PD: Nuk e njohim vendimin e Konferencës së Kryetarëve për zhvillimin e komisioneve online

Politikë

Vijon mbledhja në selinë blu, Grupi i PD: Nuk e njohim vendimin e

Grupi Parlamentar  i PD i cili është mbledhur pak më parë ka vendosur të mos e njohë vendimin e Konferencës se Kryetareve per mbledhje online te komisioneve.

 PD e ka konsideruar një  vendim qe bie ndesh me Rregulloren e Kuvendit dhe synon t’i shmanget përballjes me opoziten dhe te mohoje transparencen per qytetaret.

Gjatë mbledhjes ata kanë vendosur se do te jene prezent fizikisht ne mbledhjet e komisioneve.

Sipas burimeve nga selia blu, një tjetër temë që pritet të diskutohet në mbledhje dhe të ketë prioritet është edhe Reforma Territoriale.Balkanweb.

ME TE LEXUARAT