E kritikoi për ndërhyrjet, Edi i kërkon falje Adës

Showbiz

E kritikoi për ndërhyrjet, Edi i kërkon falje Adës

Më në fund falja e shumëpritur erdhi edhe tek Perputhen!

Edi i ka kërkuar falje Adës këtë puntatë të Për’puthen pas shumë kritikave e madje edhe ofendimeve ne lidhje me nderhyrjet ne format e trupit te saj.

“Unë gabimet i shoh shumë vonë dhe dua që t’i kërkoj Adës falje shumë për atë ofendim që i kam bërë.

Nuk e di se cili kam qenë ato dit. Dua t’i kërkoj falje për gjithë ofendimet që i kam thënë”, tha Edi.

“Faljen e pranoj por vetëm për respekt por nuk dua më as t’i flas asgjë”, tha Ada.

ME TE LEXUARAT