Përfundon me kaq dënimi, Fifi, Paloma, Arditi dhe Iliri bashkohen më banorët e tjerë

Showbiz

Përfundon me kaq dënimi, Fifi, Paloma, Arditi dhe Iliri bashkohen

Një natë më parë, 4 banorët e dënuar kanë dalë nga dhoma e dënimit, për tu bashkuar me banorët. Kjo i ka gëzuar ata, të cilët me vrap kanë shkuar drejt shokëve të cilët nuk i kanë parë për dy ditë.

Ata u dënuan pasi shkelën një sërë rregullash, si vendosja e peshqirave në dush dhe fikja e mikrofonëve.

Përfundon me kaq dënimi, Fifi, Paloma, Arditi dhe Iliri bashkohen

Këto shkelje nuk u toleruan nga vëllai i madh, të cilët i burgosi për 2 ditë në shtëpinë e vjetër, me një sërë mungesash.

ME TE LEXUARAT