Sheila debaton me Beniadën: Ti vdes për vëmendje, mos e…

Showbiz

Sheila debaton me Beniadën: Ti vdes për vëmendje, mos e…

Sheila dhe Beniada pas përfundimit të spektaklit janë përfshirë në një debat. Pa të bërtitura, dy vajzat kanë bërë lojra fjalësh, që nuk përfundoi shumë mirë.

Vajzat nisën të flasin për njëra- tjetrën, duke nisur nga shenja e horoskopit. Sheila një akrep ndërsa Beniada një binjak. Dy vajzat të bindura se e njohin mirë njëra- tjetrën, nisur nga shenja e horoskopit, shfaqen të vendosura se në vazhdim gjërat nuk do shkojnë mirë.

Sheila debaton me Beniadën: Ti vdes për vëmendje, mos e…

Sheila pretendon se është shumë e keqe nëse e luajnë, ndërsa Beniada tha se ajo është provokuese dhe në fund vetëm të pickon si akrepi. Sipas Sheilës kjo ka të bëjë me faktin se ajo ska fjalë shumë por vepra, ndërsa Beniada e shikon si një veçori të keqe, që nuk flet por vetëm dëmton.

Sheila debaton me Beniadën: Ti vdes për vëmendje, mos e…

Sheila: Ti zemra vdes për vëmendje, prandaj nuk ulesh, të del personaliteti i dyfishtë. Mes vajzave u pa një tension që nuk ishte vënë re me parë dhe shkaku u bë një fjalë që Beniada tha për Sheilën, e cila pretendon se ishte shaka. Por Sheila teksa dëgjoi justifikimet e Beniadës, i kërkoi asaj që të mos e çojë muhabetin ku i leverdis pasi ajo që dëgjoi nuk iu duk aspak si shaka.

ME TE LEXUARAT