U zgjodh e preferuara e publikut, Paloma: Donaldi u bë xheloz për mua

Showbiz

U zgjodh e preferuara e publikut, Paloma: Donaldi u bë xheloz për mua

Në dhomën e dënimit filluan thashethemet. Paloma ka folur me Arditin dhe Fifin për zgjedhjen e saj si e preferuara e publikut. Sipas saj, në momentin kur u dha ky çmim, shumë fytyra nuk e pritën, madje mbetën të habitur.

Paloma tha se bëhet fjalë për Donaldin. Sipas gazetares, reagimi që aktori i humorit kishte e ka habitur dhe nuk e priste, pasi të dy ata kanë shoqëri.

U zgjodh e preferuara e publikut, Paloma: Donaldi u bë xheloz për mua

Ajo pretendon se edhe persona të tjerë kanë bërë të njëjtën reagim, por asaj nuk i intereson kjo, pasi nuk ka shoqëri me të tjerë.

U zgjodh e preferuara e publikut, Paloma: Donaldi u bë xheloz për mua

Arditi u përfshi në bisedë dhe kishte interes, ndërkohë Fifi u tregua shumë indiferente, teksa merrej me pastrimin e dhomës.

ME TE LEXUARAT