“Fikja” e WhatsApp, Facebook dhe Instagram, reagojnë kompanitë

Soft

“Fikja” e WhatsApp, Facebook dhe Instagram, reagojnë

Ka ardhur reagimi i parë nga kompanitë, pasi aplikacionet Facebook, Instagram dhe WhatsApp prej një ore janë fikur. Në një deklaratë, WhatsApp pranon se shërbimi i saj është i fikur:

“Ne jemi të vetëdijshëm se disa njerëz po përjetojnë probleme me WhatsApp për momentin. Ne po punojmë për t’i kthyer gjërat në normalitet dhe do të dërgojmë një përditësim këtu sa më shpejt të jetë e mundur.”

Deklarata në Facebook. Andy Stone i Facebook:

“Ne jemi të vetëdijshëm se disa njerëz kanë probleme me qasjen në aplikacionet dhe produktet tona. Ne po punojmë që gjërat të kthehen në normale sa më shpejt të jetë e mundur, dhe kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim”

ME TE LEXUARAT