Gjithçka duhet të dini nëse jeni të dashuruar me një Luan

Soft

Gjithçka duhet të dini nëse jeni të dashuruar me një

Hmmm! Nëse partneri juaj është i shenjës së luanit, ai do të vlerësojë nëse i bëni këto 6 gjëra të rëndësishme për të.

Luani një nga shenjat më të zjarrta të zodiakut dhe më i pasionuari dhe në qoftë se e keni partner, ju jeni shumë me fat. Kjo është një shenjë diellore dhe zjarri i ngrohtë i diellit lë një shenjë për të gjithë ata që kanë lindur nga 23 korriku deri më 22 gusht.

Herë pas here lejoje të jetë pak egoist

Psikologët thonë se kur njerëzit e dinë shenjën e tyre zodiakut ata kanë një efekt të thellë në atë se si e perceptojnë veten.

Luani juaj i dashur mund të dijë karakteristikat tipike të shenjës së tij zodiakale, ose ndoshta nuk di rreth tyre, por në çdo rast është konsideruar si një person absolutisht i jashtëzakonshëm dhe në një farë mase është i sigurt se e tërë bota sillet rreth tij.

Ndonjëherë mund të shkojnë aq larg sa të duket një egoist i drejtpërdrejtë, por ju duhet ta pranoni se në shumicën e kohës partneri juaj është me të vërtetë i mrekullueshëm dhe meriton çdo gjë që ai dëshiron.

Mos harroni t’i kujtoni luanit se sa i mrekullueshëm është
Si rregull, luanët duan të dëgjojnë lëvdata për veten dhe të jenë të dashur, shkruan ShkodraNews. Lëvdata do të jetë si ushqim për shpirtin e tij.

Jepini atyre vetëm më të mirën
Kur partneri juaj është një shenjë e luanit, nuk është aq e lehtë për të që të gëzohet me një dhuratë që s’është e denjë. Pra, jepuni atyre vetëm më të mirën nga vetja, ata do ta vlerësojnë atë.

Mos e merrni ndershmërinë dhe sinqeritetin e një luani si një fyerje personale
Luanët janë të ndryshëm pasi gjithmonë kanë mendimet e tyre për gjithçka. Për më tepër, ata nuk janë të trembur në shprehjen e mendimit të tyre, edhe nëse është negativ.

Jini romantike
Luanit i pëlqen të qëndrojë në qendër të vëmendjes, por ata gjithashtu duan që partneri të jetë romantik me të. Bëjeni një luan të ndihet i veçantë, ta kuptoni dhe t’i tregoni atij admirim dhe ngushëllim.

Mundohuni të mos jeni xheloz për luanin dhe admiruesit e tij
Siç u përmend më lart, luani është i sinqertë, besnik ndaj të zgjedhurve të tyre.

Megjithatë, në të njëjtën kohë, luani pëlqen të admirohet dhe ato janë mjaft karizmatikë, që do të thotë se luanët zakonisht janë të rrethuar nga shumë njerëz. Mundohuni të mos jeni xheloz për të, ai do ta vlerësojë atë.

ME TE LEXUARAT